Mit játsszunk?

Játékkal nevelés - kreatívan, 

2012-ben is!

 • 12 szakértői cikk egy kötetben pdf formátumban, hogy bármikor elolvashasd
 • a letölthető mp3 fájlok linkjével, hogy magaddal vihesd és bárhol, bármikor meghallgathasd,
 • ráadásul egy 1000 Ft-os kedvezménykuponnal
 • és 4 mesével - írottan (45 oldal) és hanfájlban (kb.50 perc) egyaránt

Miről olvashatsz ebben a gyűjteményben? - Tartalom hónapról hónapra

 1. Januárban bejelentkeztem, és a kreativitás megnyilvánulásairól írtam.
 2. Februárban azt próbáltam megvilágítani, hogy a kreativitás az ember veleszületett képessége.
 3. Márciusi cikkemből megtudhatod, mi is ez a tényező, ami megkönnyíti a dolgod, hogy játékkal nevelhesd csemetédet, mégpedig kreatívan?
 4. Áprilisban azon gondolkodhattunk közösen, mióta játszunk, és meddig.
 5. Májusban a játéknak a nevelésben betöltött szerepéről esik szó. A gügyögéstől egészen a pénzügyi nevelésig.
 6. Júniusban a hangsúly a szerepjátékokra terelődik, melyek az egészséges személyiség kialakulásában jelentős szerepet töltenek be.
 7. Júliusban az előzőek szerves folytatásaként a személyiségtípusokkal kezdünk ismerkedni.
 8. Augusztusban a helyes kommunikáció megtanításának szükségességéről írtam.
 9. Szeptemberben - mi más is kerülhetett volna terítékre - a szülői elvárások, a gyerekekre nehezedő terhek adtak témát.
 10. Októberben a figyelmet a valós értékekre igyekeztem ráirányítani, még mielőtt betakarna minket a nagy karácsonyi bevásárlási láz.
 11. Novemberben az életen át tartó tanulás fogalmát terjesztettem ki a szülő-gyerek viszonyra, kapcsolatokra.
 12. Decemberben pedig a szavak mágikus erejéről, a mágikus erejű szavakról írtam, kiemelve a sikeres kommunikáció gyermeked fejlődésére gyakorolt hatását.
                                                                                                   Igen, kérem, nekem kell ez az anyag, bármibe is kerül >>

Milyen előnyökkel jár a kiadvány?

Amikor egy blogot, fórumot olvasol, pillanatnyi élethelyzeted, a kapcsolataid minősége jelentősen befolyásolják az adott írás értését, megértését, a gondolatok befogadását. Ezért ahogy egy regényt is szívesen újraolvasol, úgy érdemes a személyiségfejlesztéssel, neveléssel és hasonló témákkal kapcsolatos írásokat is újra és újra elővenni. No meg gyerekeid is növekednek, így mindig más ötletre, más irányú megerősítésre lehet szükséged.

Alkalmanként más-más gondolat fogja meglódítani fantáziádat, 

más-más tipp vagy ötlet ébreszti fel szunnyadó kreativitásodat, és 

más-más újdonságokat tudsz beépíteni gyereknevelési módszereidbe.

Mindez pedig azzal az előnnyel jár, hogy szülő-gyermek kapcsolatotok egyre kiegyensúlyozottabbá, tartalmasabbá válik, családi életetek harmonikusabb lesz.
Ehhez fog hozzájárulni a csomag tulajdonosainak kedvezményesen megvásárolható másik anyag is. Az estéket pedig meghittebbé teheti a 4 mese, amely Karácsonyanyó varázslatos birodalmába vezet el.

Miért érdemes megrendelni ezt az e-bookot, ami tartalmazza a 12 szakértői cikket és a nagy értékű ajándékokat?

Mit játsszunk? Játékkal nevelés kreatívan gyűjteményes pdfTartalmazza a fent említett 12 cikket pdf formában
A 12 szakértői cikk (értéke cikkenként 2300Ft, összesen 27600Ft.) mellett a kiadvány azok mp3 verziójának linkjét is tartalmazza (értéke 13700Ft).
A kombinált kiadványnak köszönhetően nem csak a gépeden olvashatod el
a cikkeket bármikor, de letöltés illetve cd-re írás után egy lejátszó segítségével
akár főzés vagy kocogás, vezetés közben is bele-bele hallgathatsz.
Így a gyermekedre szánt idő sem csökken


És az ajándékok? Az is van, nem is kevés!
Mit játsszunk téli estéken kuponHogy ne maradjatok játékötletek nélkül, a Mit játsszunk téli estéken? c. gyűjteményes kiadványhoz (1 órányi mp3 és kiegészítő anyagok) 1000Ft kedvezménnyel, 3300Ft-ért juthatsz hozzá. A kupont szintén a kiadványban találod. 


MesékAjándék a bevezetési időszakban: Az első 200 megrendelő megkapja Karácsonyanyó 4 adventi meséjét (közel 50 oldalnyi) pdf-ben és mp3 (összesen 50 perc mese) linkekkel együtt! 
Ennek az ajándéknak az értéke 8800Ft, ára fizikailag megfogható kiszerelésben (nyomtatott illusztrált mesekönyv+cd) 2012-ben 5300Ft lesz.


                                                                                                                             Hú, épp ez kell nekem, megrendelem! >>

Mennyibe kerül ez a kiadvány?

Számodra érték-e a gyermekeiddel való szeretetteljes kapcsolat? 
Fontos-e, hogy egészséges személyiségű, kreatív és boldog, sikeres felnőtt váljék belőlük? 
Értéket jelent-e számodra a mások által végzett munka, amivel annak tiszteletére tanítod gyermeked is?
Akkor bizonyára nem jelent gondot annak a megértése sem, hogy mivel hónapról hónapra időt és energiát fektettem e cikkek írásába - a tanulásról és a saját tapasztalatokról nem is beszélve - , most pedig ezt a nagy értékű gyűjteményt is létrehoztam, hogy neked egy helyen, egyben meglegyenek ezek a cikkek, és hasznosíthasd a benne foglaltakat, pénzbe kerül a kiadvány. 
Ezt a nagy értékű, a szakértői cikkeket írásban és hanganyagként is tartalmazó, játékötleteket és meséket is magában foglaló hasznos csomagot a bevezetési időszakban összesen 200 érdeklődő számára teszem elérhetővé. Vagyis amikor a 200. befizetés is beérkezett, a bevezetési akció lezárul, és normál áron lesz csak elérhető a csomag. 
Amíg most Te féláron beszerezheted az egész évre való muníciót, a 12 szakértői cikket, a kedvezménykupont és a tanító meséket is, olvasható és hallgatható formában egyaránt, addig lesznek olyanok, akiknek ez nem fog sikerülni, és kimaradnak a 200-asok köréből. 
Sajnos nekik nem fogom tudni odaadni ennyiért ezt a csomagot.

Mennyit ér meg Neked ez a nagy csomag? Nézzük meg még egyszer,       mi minden van benne!

 1. Tartalmazza a fent említett 12 cikket pdf formában. Értéke 27600Ft (cikkenként 2300FT).
 2. A 12 szakértői cikk mellett a kiadvány azok mp3 verziójának linkjét is tartalmazza. Így nem csak a gépeden olvashatod el a cikkeket bármikor, de letöltés illetve cd-re írás után egy lejátszó segítségével akár főzés vagy kocogás, vezetés közben is bele-bele hallgathatsz. Így a gyermekedre szánt idő sem csökken. Az mp3 anyag értéke 13700Ft.
 3. Végül pedig hogy ne maradjatok játékötletek nélkül, a Mit játsszunk téli estéken? c. gyűjteményes kiadványhoz (1 órányi mp3 és kiegészítő anyagok) 1000Ft kedvezménnyel, 3300Ft-ért juthatsz hozzá. A kupont szintén a kiadványban találod.
 4. Ajándék a bevezetési időszakban: Az első 200 megrendelő megkapja Karácsonyanyó 4 adventi meséjét (közel 50 oldalnyi) pdf-ben és mp3 (összesen 50 perc mese) linkekkel együtt! A meséket 2011-ben egy rádiócsatorna is közlésre érdemesnek tartotta! Ennek az ajándéknak az értéke 8800Ft, ára fizikailag megfogható kiszerelésben (nyomtatott illusztrált mesekönyv+cd) 2012-ben 5300Ft lesz.
Akárhogy is számolom, a hanganyaggal kombinált szakértői cikkek önmagukban 41 ezer Ft-ot érnek. És akkor még nem számoltam az ajándékokat. Természetesen eszem ágában sincs ennyiért kínálni Neked ezt a csomagot!
Nos, neked nem kell kiadnod cirka 41ezer Ft-ot, de még csak közel 17000 Ft-ot sem. 
Neked, ha most rendelsz, és még beleférsz az első 200 megrendelésbe (be is fizeted 8 napon belül) a csomag árát, akkor..

...igen, Neked mindössze 8300Ft-ba kerül

ez az óriási csomag! 

De csak akkor, ha az első 200 vevő közt leszel!

(A bevezetési akció 2012. január 15-ig tart)

Ne legyints, hogy ugyan már, biztosan beleférsz a 200 vevőbe!    

                                                                                                                                     Nem legyintek, azonnal megrendelem!>>
Tudod, 2011 folyamán több projektben is részt vettem, vendégíróként, szakértői cikkek szerzőjeként, egy koalíció tagjaként szintén szakértőként, és egy kalendárium szerkesztésében is szerepet vállaltam... Így most több weboldal több száz olvasója fogja megkapni ezt az ajánlatot. Ez a több száz olvasó mind elkötelezett abban, hogy önmagát is fejlessze az élet legkülönbözőbb területein, így abban is, hogy jobb szülővé váljanak. Gyerekeiknek igyekeznek a legjobbat nyújtani, és tudják, hogy ehhez előbb nekik is tanulniuk kell.
Miért kéne rám hallgatnod?

Himer Csilla játékos nevelőAnikó egyszer azt találta kérdezni tőlem, hogy hasznosnak találom-e a munkáját gyereknevelési szempontból.
Az első, ami eszembe jutott, és kibukott belőlem: "Viccelsz??? Ha Te nem készítetted volna el ezeket az anyagokat, akkor tuttira én csináltam volna meg!"
Anikó ugyanis egy hihetetlenül érzékeny nő – több szempontból is.
Egyrészt nagyon érti, érzi, hogy a gyerekeiket felelősen nevelni szándékozó szülőknek mire, milyen segítségre van szüksége – ezzel jót tesz a szülőknek.
Másrészt hihetetlenül érzi és érti a gyerekeket is, nem felejtette el, milyen gyereknek lenni, sőt azt is átérzi, hogy ebben a felgyorsult világban gyereknek lenni sem könnyű.
Éppen ezért választotta a szülőket segítő munkája eszközéül a játékot, mert pontosan tudja, hogy a játék az egyetlen igazi eszköz arra, hogy megszólítsa vele a szülőt és a gyereket is – és hogy összehozza a család apraját-nagyját. Ha valaki nem hiszi, akkor nyugodtan kezdjen el bolyongani a Mit játsszunk? oldalon. Vagy olvassa el a szakértői cikkeket! 

Himer Csilla
játékos nevelő
jó(l)lét coach

Rendeld meg ezt az óriási csomagot, és segítségével tedd tartalmasabbá szülő-gyermek kapcsolatotokat!

Töltsd ki az űrlapot, egy kattintással küldd be, és rendezd a fizetést az információk alapján! 
Rendezheted közvetlen banki befizetéssel bármely CIB fiókból, ez a leggyorsabb módja, hogy mielőbb megkaphasd az anyagokat. Utalhatsz bármely bankból, internetbankból, 1-2 nap átfutással számolj. Választhatod a rózsaszín postai utalványos befizetést is, ha csak erre van lehetőséged.
 • Az űrlapon teljes neved és címed add meg, kérlek, amire a postát is várod.
 • A Megjegyzés rovatba kell beírnod az ajánló kódját, ha van.
 • Többször is rendelhetsz, ha pl. hasznosnak találtad és később ajándékba szeretnéd küldeni valakinek a csomagot.

Mi történik, miután megrendeltem a csomagot?

Az űrlap beküldése után kapsz egy visszaigazoló mailt. Az információk alapján rendezd a fizetést. Megrendelésed beküldése fizetési kötelezettséggel jár!A pénz beérkezése után e-mailben megkapod a letöltési linkeket, postán pedig a számlát. A zökkenőmentes kapcsolattartás érdekében, kérlek, használj megbízható mail címet (citromail, freemail, vipmail és hasonlókkal akadhatnak nehézségek), illetve vedd fel a megbízható címek közé a kapcsolat (kukac)mitjatsszunk (pont)hu címet.

Igen, kérem ezt a számomra igen értékes csomagot, 

most féláron, mindössze 8300Ft-ért!

Név:*
E-mail:*
E-mail még egyszer:*
Telefon a biztonság kedvéért:*
Település:*
Utca, házszám:*
Ir. szám:*
Számlázási név, ha más, mint a fenti:
Számlázási cím, ha más, mint a többi:
Megjegyzés:


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelõen irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállás esetén kérlek, írj erről egy rövid e-mailt. Köszönöm. Megrendeléseddel egyúttal feliratkozol a Mit játsszunk? oldal hírleveleire is, amiről bármikor leiratkozhatsz a levelek végén található linkek segítségével. kapcsolat(kukac)mitjatsszunk(pont)hu 


Farkas Anikó Kreativanyu
© Farkas Anikó
2011
www.mitjatsszunk.hu